Het Lab Utrecht presenteert:

RUMOR

Ontregelende locatievoorstelling waarbij realiteit en fictie in elkaar over lopen

Van 20 t/m 29 mei speelt de voorstelling RUMOR op het Jaarbeursplein, Utrecht. De personages zijn daar onderdeel van het gewone leven: een groepje hangjongeren, een zwerver, een toerist, een tienermeisje en een vluchteling. En terwijl het publiek zich met een koptelefoon achter een raam bevindt, hebben de mensen op straat er geen idee van dat ze zojuist door een voorstelling zijn gelopen.

Voor deze voorstelling zijn we nog op zoek naar

FIGURANTEN (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste figuranten. Als figurant heb je de rol van passant die op verschillende wijzen betrokken wordt in kleine gebeurtenissen..

Spelervaring is niet nodig en leeftijd of geslacht niet belangrijk. Wel een open houding en durf. Mensen uit (de buurt van) Utrecht hebben onze voorkeur.

Er worden 12 voorstellingen gespeeld en jij bent beschikbaar voor minimaal 6. Daarnaast zijn er twee repetities van ongeveer 2 uur en twee doorlopen met de hele cast tussen 10 en 20 mei.

De voorstellingen vinden plaats van 20 t/m 29 mei tijdens Festival aan de Werf, grotendeels in de namiddag en avond.

Wil jij figureren als passant, dan kun je jezelf opgeven vóór 9 april bij Mylène Philippo, regieassistente bij RUMOR. Mail naar mylene@hetlabutrecht.nl of bel haar voor meer informatie op 030 25 18 14 6.

EDELFIGURANTEN (M)

Wij zijn op zoek naar twee mannen (25-65 jaar) met een natuurlijk overwicht. Zij zullen de rol van politieagent op zich nemen, welke cruciaal zijn voor de climax van de voorstelling.

Enige spelervaring is belangrijk. Affiniteit met politiewerk een pré. Mensen uit (de buurt van) Utrecht hebben onze voorkeur.

Je speelt in alle 12 de voorstellingen en enkele try-outs. De nadruk zal liggen op de namiddag en avond. Daarnaast zijn er drie repetities in de namiddag of avond van ongeveer 4 uur en twee doorlopen met de hele cast tussen 10 en 20 mei. De voorstellingen vinden plaats van 20 t/m 29 mei tijdens Festival aan de Werf.

Wil jij figureren als politieman, en deel uitmaken van deze bijzondere voorstelling, dan kun je jezelf opgeven vóór 9 april bij Mylène Philippo, regieassistente bij RUMOR. Mail naar mylene@hetlabutrecht.nl of bel haar voor meer informatie op 030 25 18 14 6.

Wij kunnen je geen financiële vergoeding bieden, maar wel:

• werken met een professionele regisseur & cast

• meekijken bij repetities

• spelen in het hart van Utrecht, tijdens Festival aan de Werf

• twee vrijkaartjes voor de voorstellingen

En niet te vergeten:

• een UNIEKE ervaring in het locatietheater!

Kijk voor meer informatie over dit project en regisseur Giselle Vegter op onze website www.hetlabutrecht.nl